Jacco Uijlenhoet
Jacco heeft een voorliefde voor het structureren van (bedrijfs)processen alsmede het ontrafelen en voor een breed publiek presentabel maken van complexe plannings- en faseringsvraagstukken. Het in kaart brengen en kwantificeren van risico’s is hierbij van belang zodat de mogelijke invloed van deze risico’s op de planning en het budget gepresenteerd kunnen worden. In het verlengde daarvan brengt Jacco het belang voor projectorganisaties om deze risico’s te beheersen onder de aandacht. Hij is inmiddels ruim 20 jaar actief als integraal projectbeheerser, met een focus op plannings- en risicomanagement, maar ook kostenbeheersing en kwaliteitsmanagement zijn terreinen waar Jacco zich graag op begeeft. Na het behalen van zijn MTS Elektrotechniek is Jacco begonnen als werkvoorbereider bij een toonaangevend Elektrotechnisch bedrijf in Rotterdam en heeft aan de HR&O Rotterdam (HTS) een avondstudie Elektrotechniek gedaan. In deze periode is de fascinatie voor projectmanagement en met name de projectbeheersing ontstaan. Jacco wil graag onderdeel zijn van een team en gebruik maken van de gezamenlijke denkkracht (samen werken). Verder wil hij graag zaken vereenvoudigen / uitkleden en tot de essentie brengen (eenvoud) en creatief zijn in het bedenken van een passende en gedragen oplossing.
Jan Aarssen
Jan is softwareontwikkelaar in hart en nieren. Hij begon zijn carrière bij de Bank Mees @ Hope als medewerker klachten afhandeling. Na het doorlopen van verschillende financiële afdelingen waren de regelmatig terugkerende handmatige handelingen reden om over automatiseren na te denken. Zijn interesse voor IT van de bank was gewekt. Een nieuwe carrière stap was het gevolg, binnen de IT is hij gestart als COBOL programmeur. Later leerde hij verschillende programmeertalen zoals o.a. C/C++, REXX en recentelijk heeft hij Delphi en Javascript omarmd als nieuwe ontwikkel omgeving. In zijn vrije tijd was hij vroeg geïnteresseerd in het gebruiken en maken van (BASIC-)programma’s op computers zoals ZX81, Commodore64 tot aan de huidige computers. Jan heeft een passie: “Mijn passie is het oplossen van logische en technische problemen. Mijn kennis deel ik graag met anderen. Dit doe ik zowel in mijn werk omgeving als privé omgeving”.
Mariska Uijlenhoet
Mariska heeft jaren ervaring in de financiële sector. Ze begon haar carrière bij de Nutsspaarbank. Daarna heeft ze het crediteuren en debiteuren beheer voor haar rekening genomen bij Rotterdam - The Hague Airport. Sinds 2007 is zij het financieel geweten van Uijlenhoet Planning & Advies. Ze zorgt voor de boekhouding, facturen, HRM kortom het volledige office management!